Getuigenissen

Getuigenissen
Wat onze klanten zeggen
“Onze samenwerking als verdeler is voortgevloeid uit onze eerdere, jarenlange samenwerking van bijna 30 jaar. Zij als producent en leverancier van hun producten en wij als plaatsingsdienst. Het was voor ons dus ook een logische stap en evolutie om verdeler te worden. Wij werken ook uitsluitend met de producten van BAJ Beton. Gezien onze jarenlange samenwerking hebben wij een vrij goed contact en verloopt de samenwerking vlot. Wij wisselen ideeën uit waar we elkaars bedrijf proberen beter van te maken. Het spreekt voor zich dat wij het appreciëren dat BAJ rekening houdt met onze ideeën.”
Sabrina Lambrechts – Calleeuw-Lambrechts
“BAJ Beton staat voor een mooie betaalbare oplossing als afscheiding voor de tuin. Zij staan ook voor een correcte, duidelijke aanpak als leverancier. Geen enkele vraag gaat BAJ uit de weg en er zal ook altijd meegezocht worden naar een oplossing. Opmerkingen zullen ook direct aangepakt worden door hen. Fijne firma om mee samen te werken!”
Elke Hayen – Bouwpunt Jorissen
“Voor mij is BAJ Beton een kwaliteitsvolle fabrikant die binnen de afgesproken termijn voldoet aan de vraag. Iets wat zeldzaam aan het worden is deze tijd. Ik heb voor BAJ gekozen omdat zij 2 generaties ervaring hebben en bovendien ook marktleider zijn. De producten worden ook gewaardeerd door klanten. Onze samenwerking verloopt vlot en gemakkelijk, ik word altijd snel verder geholpen. Ook wanneer wij wijzigingen voorstellen, worden deze snel beoordeeld en vaak ook toegepast.”
Cédric Franssen – Green Space
“BAJ Beton is onze leverancier van betonnen tuinschuttingen. Wij hebben voor BAJ gekozen omwille van hun uitgebreid aanbod, gecombineerd met een vriendelijke service. Ik word er altijd vlug en vriendelijk geholpen door de medewerkers aan de telefoon, maar ook door de mede eigenaar die regelmatig op bezoek komt. Kortom, de samenwerking verloopt schitterend.”
Ingrid Lammens – Oosterbosch
Wij werken al meer dan 20 jaar samen met BAJ-Beton. Het is voor ons een vaste betrouwbare partner die zorgt voor een gevarieerd aanbod van betonnen tuinschermen. Bij BAJ sturen ze de klanten vanuit onze regio door naar ons wat natuurlijk een win-win is. Wij kunnen hen alleen maar aanbevelen!
Mariska - Fruythof BV
BAJ-Beton is al 25 jaar onze leverancier van betonnen schuttingen.
Al die jaren van samenwerking hebben ons in staat gesteld om te gedijen in de handel met een breed en gediversifieerd assortiment aan vaste materialen.
Hun professionele aanpak blijft tot onze beschikking.
Leveringen zijn altijd correct en nauwkeurig.
Hergo Betons
Wij kwamen enkele jaren geleden voor het eerst in contact met de mensen van BAJ-Beton voor enkele projecten. Begin 2022 hebben wij ons als firma volledig gericht op schuttingbouw. De samenwerking met BAJ springt er voor ons uit omdat ze altijd bereikbaar zijn. Los van de goede kwalitatieve producten, zijn ze scherp geprijsd waardoor wij de producten op een goede en geloofwaardige manier verder in de markt kunnen zetten. Wij zijn fan!
Tom Groven - Groven Tom
Wij zijn klant sedert enkele jaren voor de verdeling van de Origiwalls. Het unieke karakter van het bedrijf alsook de persoonlijke aanpak heeft voor ons een heel goede invloed op onze succesvolle samenwerking.
Dries Martens - Martens Bouwmaterialen
BAJ Beton is onze leverancier van tuinschuttingen in beton. Ze werken enkel en alleen met regionale verdelers waardoor wij samen met hun kunnen groeien. Een mooie samenwerking, gebaseerd op een kwalitatief sterk product met een goede aanpak. Ook de online calculatieprogramma’s zijn voor ons en onze klanten een echte meerwaarde. Wij verdelen met veel plezier de Origiwalls van BAJ-Beton
Ad en Hanne Deckers - Bouwpunt Deckers