Rustique RAL7032
ORIGIWALLS™ - A PRODUCT OF BAJ BETON™
Unieke designs - Unieke tuinen
ORIGIWALLS™ - A PRODUCT OF BAJ BETON™
Unieke designs - Unieke tuinen
ORIGIWALLS™ - A PRODUCT OF BAJ BETON™
Unieke designs - Unieke tuinen
ORIGIWALLS™ - A PRODUCT OF BAJ BETON™
Unieke designs - Unieke tuinen
Betonschutting
Stone, Wood of Design? Welke stijl past bij jouw klanten?

"Van robuuste stevigheid tot natuurlijke charme en strak design, onze betonschuttingen bieden voor elk wat wils!

Kies uit onze drie categorieën - Stone, Wood en Design - en creëer de perfecte look voor de tuin van jouw klanten. Dus waar wacht je nog op? Ontdek vandaag nog de mogelijkheden en geef jouw tuin de schutting die het verdient!"

OFFERTE COLLECTIE

Waarom voor de Origiwalls™ van BAJ Beton™ kiezen
  • Unieke ontwerpen: De Origiwalls zijn ontworpen met aandacht voor detail en bieden een unieke, eigentijdse & tijdloze uitstraling.

  • Hoge kwaliteit: De Origiwalls zijn gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen, waardoor ze bestand zijn tegen elk weertype en een levensduur hebben van minstens 25 a 30 jaar.

  • uitgebreid aanbod: De Origiwalls zijn verkrijgbaar in maar liefst 17 verschillende uitvoeringen en 3 verschillende bovenafwerkingen, waardoor je altijd een schutting kunt kiezen die perfect past bij jouw tuin en persoonlijke smaak.

  • Milieuvriendelijk: De Origiwalls worden geproduceerd met respect voor het milieu en zijn 100% recyclebaar, waardoor je een duurzame keuze maakt voor jouw tuinafscheiding.

De Origiwalls van BAJ Beton bieden dus een combinatie van esthetiek, kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid, waardoor het een ideale oplossing is voor wie op zoek is naar een hoogwaardige tuinafscheiding.

 

Houtschermen
Beton & houtschermen. A perfect match!

Wanneer beton en hout elkaar ontmoeten, ontstaat er iets bijzonders: de sterkte en duurzaamheid van beton wordt gecombineerd met de natuurlijke charme van hout. Het resultaat? Een schutting die niet alleen lang meegaat, maar ook de perfecte mix is van functionaliteit en schoonheid. Dus, als je op zoek bent naar een stevige en aantrekkelijke oplossing om jouw tuin af te bakenen, zoek dan niet verder dan beton en hout in perfecte harmonie!

HOUTSCHERMEN BESTELLING PLAATSEN